Atelier RED&WINE & Gotberg

Atelier RED&WINE
Rošických 4
150 00 Praha 5 - Malá Strana

Pondělí / 18.00 - 24.00
Úterý - Sobota /  11.30 - 24.00
Telefon: 257 218 277

Lukáš Häusler - šéfkuchař
Stanislav Málek - enolog


MENU:
1. Pošírovaný losos, salát z černé čočky a zázvorová majonéza
    Ryzlink rýnský pozdní sběr 2015 zrálo v akátovém sudu

2. Opečené husí Fioe gras, dýňové pyré a kachní šťáva
    Tramín červený pozdní sběr 2015

3. Prsa z divoké kachny, květákové pyré, fazole a šťáva z červeného vína
   
Frankovka výběr z hroznů 2015

Cena menu: 890 Kč (Voda v karafě + káva v ceně)